Za one bez straha.

PATHCROSS
1000 MUD Pro

Kada misliš da smo ti pokazali sve, mi ti pokažemo MUD Pro verziju Aodes Pathcross-a.

0 ccm

zapremina agregata

Moćnih 650 ccm na platformi za 1000 ccm

0 ks

snaga motora

Snažan motor sa konfiguracijom sa dva cilindra

0 kg

Nosivost vitla

Električno vitlo snage 3500 lbs

Veći prečnik pneumatika.

Tako mala a tako velika razlika.

Pathcross 1000 MUD Pro je opremljen vrhunskim CST gumama za blato veličine neverovatnih 30 inča. Vrhunski pneumatici za koje ne postoje prepreke. Gazeći sloj sa kramponima se proteže duž celog točka za dodatno prianjanje u krivinama, omogućavajući vam da kopate dublje i da se izvučete iz blatnjavih, klizavih uslova.

Dostupan u dve kombinacije.

Vidljive samo kada nije do vrha u blatu.

Najmoćnije kombinacije za najmoćnije modele. Vatreno crvena ili svetleća žuta. Nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sa obzirom na njegovu namenu, sigurni smo da boje nisu nešto po čemu ćeš pamtiti ovaj ATV.

GY

GR

Bolji od najboljeg.

Vrhunac izdržljivosti.

Rezultat višegodišnjeg razvoja, pri kome je posebna pažnja posvećena snazi, lakoći rukovanja i udobnosti za vozača i suvozača.

Maksimalna snaga

64 kw

Zapremina agregata

976 ccm

Obrtni momenat

62 N.m.

FAQ

Sve što te je zanimalo o Pathcross 1000 MUD Pro modelu

Ovde se nalaze tri najčešća pitanja koja nam klijenti postavljaju u vezi ovog modela. Za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na mrežama i popuniti kontakt formu na kontakt stranici.
Quisque porta sem neque. Curabitur accumsan hendrerit nibh finibus euismod. Nullam vel mi vel orci faucibus aliquet. Aenean bibendum mi sit amet tellus vulputate, venenatis lobortis ligula posuere. Pellentesque commodo quis mauris a vestibulum.
Quisque porta sem neque. Curabitur accumsan hendrerit nibh finibus euismod. Nullam vel mi vel orci faucibus aliquet. Aenean bibendum mi sit amet tellus vulputate, venenatis lobortis ligula posuere. Pellentesque commodo quis mauris a vestibulum.

Kao najekstremniji i najizdržljiviji model od svih, Aodes Pathcross 1000 MUD Pro gotovo da može da savlata svaki teren. Kada kažemo svaki, tu su i blato i voda.

„MUD“ deo naziva ovog modela nedvosmisleno svedoči o mogućnostima ovof ATVa. Sa obzirom da se usis vazduga nalazi na samom vrhu prednje maske, okrenut ka vozaču, dokle god je tlo ispod njega a dubina ne veća od novoa kontrolne table, ovao vozilo će moći da se kreće.

Najjače nije uvek najbolji izbor.

Upoznaj i ostala vozila iz AODES ponude

Sigurno imamo pravi ATV za tebe.

Znamo da želiš da se uveriš.

Zakaži probnu vožnju već danas!

Ne tražimo da nam verujete na reč. I sami volimo da se lično uverimo u snagu i kvalitet AODES vozila. Mi ih, zato, vozimo često, a pozivamo i vas.