Za one bez straha.

PATHCROSS
1000 MUD Pro

Kada misliš da smo ti pokazali sve, mi ti pokažemo MUD Pro verziju Aodes Pathcross-a.

0 ccm

zapremina agregata

Moćnih 650 ccm na platformi za 1000 ccm

0 ks

snaga motora

Snažan motor sa konfiguracijom sa dva cilindra

0 kg

Nosivost vitla

Električno vitlo snage 3500 lbs

Veći prečnik pneumatika.

Tako mala a tako velika razlika.

Pathcross 1000 MUD Pro je opremljen vrhunskim CST gumama za blato veličine neverovatnih 30 inča. Vrhunski pneumatici za koje ne postoje prepreke. Gazeći sloj sa kramponima se proteže duž celog točka za dodatno prianjanje u krivinama, omogućavajući vam da kopate dublje i da se izvučete iz blatnjavih, klizavih uslova.

Dostupan u dve kombinacije.

Vidljive samo kada nije do vrha u blatu.

Najmoćnije kombinacije za najmoćnije modele. Vatreno crvena ili svetleća žuta. Nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Sa obzirom na njegovu namenu, sigurni smo da boje nisu nešto po čemu ćeš pamtiti ovaj ATV.

GY

GR

Bolji od najboljeg.

Vrhunac izdržljivosti.

Rezultat višegodišnjeg razvoja, pri kome je posebna pažnja posvećena snazi, lakoći rukovanja i udobnosti za vozača i suvozača.

Maksimalna snaga

64 kw

Zapremina agregata

976 ccm

Obrtni momenat

62 N.m.

FAQ

Sve što te je zanimalo o Pathcross 1000 MUD Pro modelu

Ovde se nalaze tri najčešća pitanja koja nam klijenti postavljaju u vezi ovog modela. Za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na mrežama i popuniti kontakt formu na kontakt stranici.

Uz ovaj impresivni model dobija se i veoma bogat paket standardne opreme koja pri kupovini dolazi uz vozilo, a koja se kod drugih proizvodjaca ATV vozila dodatno doplaćuje.

U cenu je uključeno sledeće: EPS servo volan (3 moda podesavanja), LED svetla napred i pozadi, prednji ROLL BAR, zadnji ROLL BAR, gasni amortizeri sa mogucnoscu podesavanja, 14“ Magnezijumske ALU Felne, 26“ pojačane gume, Vitlo 3500lbs (1580kg), kuka za vuču sa elektricnim priključkom, štitnici za ruke na kormanu i bočni blatobrani.

Kapacitet rezervoara je 22,5l. Što se tiče potrošnje, ona zavisi od više faktora poput zahtevnosti terena po kom se vozi vozilo, redukcije u kojoj se vozilo nalazi, načina vožnje, kao i od opterećenja vozila i slično.

Kao najekstremniji i najizdržljiviji model od svih, Aodes Pathcross 1000 MUD Pro gotovo da može da savlata svaki teren. Kada kažemo svaki, tu su i blato i voda.

„MUD“ deo naziva ovog modela nedvosmisleno svedoči o mogućnostima ovof ATVa. Sa obzirom da se usis vazduga nalazi na samom vrhu prednje maske, okrenut ka vozaču, dokle god je tlo ispod njega a dubina ne veća od novoa kontrolne table, ovao vozilo će moći da se kreće.

Najjače nije uvek najbolji izbor.

Upoznaj i ostala vozila iz AODES ponude

Sigurno imamo pravi ATV za tebe.

Znamo da želiš da se uveriš.

Zakaži probnu vožnju već danas!

Ne tražimo da nam verujete na reč. I sami volimo da se lično uverimo u snagu i kvalitet AODES vozila. Mi ih, zato, vozimo često, a pozivamo i vas.