Odes Srbija

Brend ODES predstavlja visok kvalitet

Istorijat

2003. godine je osnovan Odes, koji je matična kompanija sadašnje, Shandong OdesIndustri Co., Ltd, a 2005. godine već proizvodi terenska vozila od 400cc.
Nekoliko godina kasnije, 2008. godine, odlučeno je da se krene u novom pravcu i fokusira se na vozila sa visokom dodatom vrednošću i velikom zapreminom, te je ove godine završen dizajn i razvoj dvocilindričnog motora od 800cc.
Tokom ovih godina fabrika se fokusira na izvoz svojih UTV i ATV vozila na tržišta kao što su američko i rusko između ostalih, u Evropi je tokom decenije od 2008. do 2018. godine prisustvo manje jer je postojao samo jedan model sa evropskom homologacijom.

U 2017, Shandong Odes Industri Co., Ltd je osnovana u cilju promovisanja investicija i javno-privatne saradnje. Kompaniju zajednički finansiraju Komisija za nadzor i upravljanje državnom imovinom opštine Zibo i još dva akcionara. Kao vodeći proizvođač pametnih proizvoda, kompanija trenutno ima oko 150 zaposlenih i njeno poslovanje pokriva više od 100 zemalja i regiona širom sveta, opslužujući desetine miliona vrhunskih potrošača.

Fabrika kompanije nalazi se u Zibo Hi-tech razvojnoj zoni Fushan Consolidated Logistics Park u provinciji Šandong. Kao međunarodno sveobuhvatno visokotehnološko preduzeće sakupljeno istraživanjem i razvojem proizvoda, proizvodnjom i prodajom, posvećeno je tome da proizvode sa najnaprednijim, najsavremenijim i inteligentnim serijama terenskih vozila donese svim preduzećima, društvenim organizacijama i porodicama. .
Trenutno, Kompanija je kompletirala paletu terenskih vozila od 650 CC – 850 CC – 1000 CC, koja se mogu primeniti ne samo kao rekreativno vozilo, već i kao vatrogasno spasilačko vozilo, granično patrolno vozilo, itd. Istraživanje i razvoj i proizvodnja cele serije proizvoda. Već su dobili ISO9000 sertifikat sistema upravljanja proizvodnjom, EPA sertifikat i EU sertifikat

Od osnivanja Kompanije, strategija „globalizacije” daje novu pokretačku snagu i nastavlja da se razvija kroz učešće u velikom talasu međunarodne konkurencije. Za razvoj u inostranstvu, kompanija je posebno uspostavila nezavisni međunarodni brend i formirala relativno zreo centar za istraživanje i razvoj vozila, centar za obradu podataka, modernu montažnu liniju, radionicu za zavarivanje, farbaru i drugu sveobuhvatnu platformu za proizvodnju punog lanca i marketing. Proizvodi koje proizvodi kompanija izvozi se u više od 100 zemalja i regiona.

Godine 2021. rođena je nova “Pathcross” linija sa više nego pouzdanom bazom motora, budući da je rođena 2008. godine, i sa dve nove zapremine, 650 i 1000, naglašavajući pažljiv dizajn i kvalitet svih svojih proizvoda. komponente, ne smemo zaboraviti da je ova linija kreirana specijalno za najzahtevnija tržišta, evropsko, rusko i američko, sa T3a i T3b homologacijom

Odes brend

Brend ODES predstavlja visok kvalitet. Pridržavajući se mota da „Kraj puta nije kraj, već dalje“, svaka generacija proizvoda koju je ODES razvila donela je značajna dostignuća industriji ATV i UTV vozila u Kini.
Bio je to jedan od prvih brendova Chians koji se fokusirao na vozila velikog kapaciteta i visoku dodatu vrednost, zbog čega naš katalog ima samo vozila velikog kapaciteta.

 Naš moto „Beyond road“ predstavlja viziju brenda i odražava viziju prve generacije preduzetnika kompanije u potrazi za odličnim proizvodom i stvaranjem vodećeg brenda rekreativnih vozila. Od osnivanja, glavni cilj je bio stvaranje vodećeg svetskog brenda u proizvodnji ATV i UTV vozila.

Predhodnik kompanije je Shandong OdesImport&Ekport Co., Ltd., koja je osnovana 2003. godine, registrovana kao zaštitni znak ODES. Uglavnom se bavi prodajom proizvoda i promocijom brendova povezanih sa ODES-om. Sa ubrzanjem kineske internacionalizacije, kineske intelektualne proizvodne performanse privukle su pažnju sveta, a rastuće tlo državnih brendova postalo je sve bogatije. Shodno tome, kompanija je odlučila da prilagodi strategiju za ulazak u industriju proizvodnje vrhunske opreme za spoljašnju upotrebu, i tako je započeo proces samorazvijenih off-road motora za spoljnu opremu i proizvodnju off-road proizvoda.

Naporno radimo

DA STVARAMO PROIZVODE VISOKOG KVALITETA
Saradnja sa vrhunskim partnerima koji nam pomažu u razvoju naših proizvoda, ulaganjem velikog truda i novca u istraživanje i razvoj, da bismo i dalje bili merilo.

DA SE OBEZBEDI BEZBEDNA VOŽNJA
Za nas je bezbedna vožnja glavni prioritet, zbog čega održavamo sveobuhvatan sistem upravljanja kvalitetom, koji nam omogućava da kontinuirano unapređujemo naš proizvod.

STROGA KONTROLA KVALITETA
Konceptu saradnje i obostrane koristi, kompanija sarađuje sa kupcima i partnerima kako bi proširila industrijsku vrednost i stvorila kvalitetan i zdrav industrijski ekosistem. Kao organizator i učesnik mnogih organizacija za standardizaciju, industrijskih saveza i grupacija u zemlji i inostranstvu, ODES aktivno učestvuje i podržava uspostavljanje opštih standarda i promoviše uredan i kvalitetan razvoj industrije.

ROTAM d.o.o. Beograd

Prodaja: +381 60 6116330
Servis: +381 60 6116332

Zrenjaninski put 98a,
11000 Beograd

office@atvcentar.rs

servis@atvcentar.rs

Radno vreme

Ponedeljak – Petak 09:00 – 17:00h 
Subota 10:00 – 15:00h 
Nedelja neradni dan

DASA NAMEŠTAJ d.o.o. Novi Pazar

+381 63 111 3 555

Postenje bb,

36300 Novi Pazar

Radno vreme

Ponedeljak – Petak 09:00 – 17:00h 
Subota 10:00 – 15:00h 
Nedelja neradni dan

OFF ROAD  d.o.o. Novi Sad

+381 69 444 90 40

Temerinska 11 (Lokal 1)

21000 Novi Sad

milomir.pandzic@odes.rs

Radno vreme

Ponedeljak – Petak 09:00 – 17:00h 
Subota 10:00 – 15:00h 
Nedelja neradni dan